Auto verkopen Amsterdam

auto verkopen amsterdamAmsterdam is een van de grootste steden in Nederland waar ongeveer 250.000 auto’s rondrijden. Omdat er veel verkeer is in Amsterdam en de parkeerplekken vrij krap zijn, is schade (krassen en deuken) niets bijzonders. Elke auto in Amsterdam heeft wel beschadigingen.

Een auto verkopen aan iemand uit Amsterdam, die zal minder snel over schade vallen als iemand buiten Amsterdam. Dit omdat hij of zij zelf weet dat mensen wat minder voorzichtig zijn in een grote stad als Amsterdam. Je eigen auto zal ook binnen de kortste tijd een plekje hier en daar cadeau krijgen.

De auto verkopen gaat net zo makkelijk als in andere grote steden zoals Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Almere en Tilburg. Er zijn veel manieren om de auto te verkopen zoals een Marktplaats advertentie te plaatsen, een briefje achter je ruiten doen, inruilen en niet te vergeten de online autoveiling.

parkeren amsterdamMarktplaats trekt veel bezoekers maar die weten dat je een auto verkoopt vanuit Amsterdam dus houden er al rekening mee dat er schade op de auto zit en zullen daarom een laag bod uitbrengen. Een briefje achter de ruit trekt een heel beperkt publiek omdat alleen de straal waarin jij rijdt er mensen zijn die mogelijk interesse hebben. Een kleine kans dus. De auto inruilen is een goede optie als je het wel in Amsterdam doet. Amsterdammers vallen minder snel over schades zoals krassen en deuken. Tenslotte blijft de online autoveiling over welke ook een goede prijs zal terug geven voor de auto met wat plekjes. Auto’s met schade en beschadigingen zijn voor hun juist interessant omdat zij voor weinig dit kunnen laten repareren en elders in het land weer kunnen doorverkopen.

Kortom een auto verkopen aan een amsterdammer zal makkelijker gaan dan aan iemand die buiten de stad woont waar het rustiger is en minder kans op schade aanwezig is.

De beste prijs krijg je waarschijnlijk als je de auto verkoopt in Amsterdam of via de autoveiling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *