Auto verkopen Rotterdam

auto verkopen rotterdamRotterdam is een van de grootste steden van Nederland. Rotterdam telt ongeveer 600.000 inwoners en 182.000 auto’s. Er is veel verkeer in Rotterdam waardoor de parkeerplekken er vrij krap zijn. Voor je het weet zit je met parkeren tegen een andere auto aan. Hierdoor hebben veel auto’s in Rotterdam wel een krasje of deuk. Kleine beschadigingen zijn snel gemaakt.

Auto verkopen Rotterdam

De auto verkopen aan iemand uit Rotterdam zal minder lastig zijn dan iemand buiten Rotterdam. Een Rotterdammer zal minder snel over een schadeplekje vallen omdat hij of zij weet dat die er volgende week anders toch wel op zit.

Voor auto’s met schade en beschadigingen geldt dat ze makkelijker verkoopbaar zijn in de grote steden zoals Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Almere.

Je kunt op meerdere manieren van je auto af. Je kunt bijvoorbeeld een briefje achter de ramen doen met ‘te koop’. Het voordeel is dat je met deze manier van adverteren geen kosten maakt. Het nadeel is dat je weinig publiek trekt.

Adverteren via een advertentiesite is ook een optie. Alleen de betaalde advertentiesites zullen effect hebben. Het voordeel is dat er veel bezoekers op je advertentie afkomen. Het nadeel is dat ze een laag bod zullen uitbrengen omdat de auto uit Rotterdam komt en omdat in het algemeen vaak onzin biedingen worden gedaan via advertentiesites.

De derde manier is de online autoveiling welke ongeacht en kras of deuk een goed bod op de auto zal doen. Ze staan in contact met een groot aantal bedrijven die geïnteresseerd zijn.

Een goede prijs krijg je dus waarschijnlijk als je de auto verkoopt aan iemand in Rotterdam of via de online autoveiling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *