Automerk BMW

bmw logo autoHoe je eenvoudig en snel je BMW verkopen kunt, lees je op deze pagina!

Eerst even wat achtergrond informatie over het merk… BMW is een Duits automerk, en kent een specifieke gebruikersdoelgroep. Ook BMW is een liefhebbersmerk. Het automerk draait al vele jaren mee en begon begin 1900 met het bouwen van vliegtuigmotoren. Vandaag de dag produceert het merk schitterende auto’s. Populaire modellen van dit moment zijn 114, 116, 118, 120, 218i, 220i, 318, 320i, 320d, 325, 420, 428, 430, 435, 520, 525, 530, 630, 640, 645, 650, 730, 740, i3, i8, x1, x3, x4, x5, x6 en z4. De i achter de typeaanduiding vertelt dat het een benzinemotor is. De d staat weer voor diesel.


voorkant bmw

BMW verkopen

Je BMW verkopen kan op verschillende manieren. De beste en snelste manier is waarschijnlijk wel via het internet. Er zijn een aantal sites waar je snel je BMW kunt verkopen. Denk maar eens aan Gratis Mijn Auto Verkopen of BMW verkopen Snel. Deze sites hebben de focus op het merk en hebben ook een groot aantal aangesloten autobedrijven welke op zoek zijn naar deze auto’s. Door de juiste kopers en verkopers bij elkaar te brengen, realiseren zij een snelle verkoop en goede prijzen.

hoogste-prijs-terug

Wat is mijn BMW waard

Een van de meest gestelde vragen is wel: ‘Wat is mijn BMW waard’. Het antwoord daarop is niet eenvoudig. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs. Een aantal belangrijke factoren zijn het model, de kilometerstand, het type motor, de onderhoudsgeschiedenis, de eventuele beschadigingen, en de opties. Een richtprijs achterhalen is op zich goed te doen, maar de exacte verkoopprijs kan hier toch nog behoorlijk van verschillen. De manier om achter de echte waarde te komen, is door het aan te bieden bij een zogeheten autoveiling. De autoveiling heeft een netwerk aan autobedrijven welke een bod uitbrengen op de auto, in dit geval jouw BMW. Het hoogste bod sturen ze naar je toe en jij beslist of je verkoopt of niet. Zo weet je exact wat je BMW waard is. Let er bij autoveilingen wel op dat je gratis en vrijblijvend een bod ontvangt en niet direct ergens aan vast zit. Vaak staan de spelregels duidelijk op de websites vermeld.