Linkpagina1

Dit is partner pagina 1 waar onze links verder gaan.

 

Het limiet aan links is op deze pagina bereikt. Ga naar de volgende pagina (2).

Like ons op Facebook en maak kans op leuke prijzen! Op dit moment verloten wij Car Wash waardebonnen. Win een gratis Car Wash en rijdt er weer fris bij!

facebook-winactie


Om deze pagina wat vulling te geven vertellen we iets je auto weer lekker laten ruiken.

Je auto lekker laten ruiken

nieuwe auto geurJe auto lekker laten ruiken kan met een geurverfrisser, een goede schoonmaakbeurt, met een sopje of met speciale auto-reinigingsmiddelen. Bij het laatste moet je denken aan een ruitenreiniger voor aan de binnenkant en een cockpit spray. Als je lederen bekleding hebt dan kun je ook hier een behandelings-goedje voor halen welke ook een aangename geur heeft.

Zit er een vervelende geur in de auto vast welke je er niet uit krijgt met geurverfrissers of een poetsbeurt dan kun je een ozonbehandeling overwegen. Bij een ozonbehandeling wordt er een apparaat in de auto gezet welke de lucht weer reinigt. Het apparaat maakt de ionen kapot die in de lucht zitten. De deeltjes die dus vies ruiken worden vernietigd. Hierdoor krijg je een rokersauto weer neutraal ruikend. Ook een auto waar honden in zijn vervoerd kun je met een ozonbehandeling weer neutraal laten ruiken.

Een ozonapparaat kun je in klein formaat zelf kopen (+/- 100 euro) maar ook huren voor +/-25 euro per dag. Uiteraard kun je de auto er ook voor laten behandelen wat je ongeveer 75 euro kost. Deze behandeling laten uitvoeren is net iets uitgebreider omdat men niet alleen even het apparaat in de auto zet maar de auto aan de binnenkant vooraf eerst reinigt en daarna pas het apparaat in de auto plaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *