Nationale Tankpas voor ondernemers

nationale tankpasOf je nu pas voor jezelf begonnen bent of al een heel bedrijf hebt, de tankpas is een uitkomst voor iedereen. Voor 2,- Euro per maand heb je de tankpas in handen!

 

Bespaar tijd en geld op je administratie

Als ondernemer moet je alle bonnetjes bewaren. Elke tankbeurt levert een bonnetje op en die moet je weer apart in de boekhouding verwerken. Dit betekend extra administratie. De Nationale tankpas voorziet je van 1 overzicht waar alles op staat. De datum, de locatie waar je getankt hebt, de kilometerstand en ook hoeveel BTW je hebt moeten betalen. Dit duidelijke overzicht spaart je veel tijd en tijd is geld. De tankpas verdient zich in korte tijd al weer terug.

Met de tankpas kun je alle BTW eenvoudig terugvorderen. Wist je dat niet elke tankbon geaccepteerd wordt. Als er geen duidelijke naar zoals Shell of een andere pomp opstaat dan voldoet deze niet voor de fiscus. Met de tankpas hoef je je daar geen zorgen meer om te maken.

Meer dan alleen tanken met de tankpas

Parkeren – De Nationale tankpas is niet alleen bij elk benzinestation te gebruiken maar je kunt er ook mee betalen als het gaat om parkeren. Er is namelijk een handige parkeerapp waarvan je benzinepomp tankengebruik kunt maken waar je niet alleen kunt zien waar parkeerplaatsen in de buurt zijn maar je ook kunt bijhouden hoeveel parkeertijd je nog over hebt. Voorkom hiermee dus parkeerboetes.

Benzinepomp app – Ook wordt je voorzien van een benzinestation-app welke je vertelt welke pompstations er allemaal in de buurt zijn. Ja, dit kan ook op een Tom Tom maar die heeft niet iedereen en je Smartfoon blijft daarentegen een stuk makkelijker. Wat de app trouwens wel als voordeel biedt is dat je de prijzen kunt bekijken en daarmee geld kunt besparen. Sommige pompstations verschelen 10 cent per liter. Op een tank van 50 liter heb je dan toch even snel 5 Euro bespaard. Net zo duur als 2,5 maand een tankpas.

Auto wassen – Je auto wassen is met de Nationale tankpas nog makkelijker. Op dit moment zijn er 1.073 wasstraten aangesloten waar je met de tankpas je auto kunt laten wassen. Geen gedoe meer met kleingeld om te betalen want je tankpas regelt het allemaal. Daarnaast krijg je ook dit netjes op de factuur terug te zien.

Pechhulp – Wil je gebruik maken van de pechhulp dan kun je deze apart afsluiten voor een zeer scherp tarief. Pechhulp in Nederland inclusief vervangend vervoer kost je slecht 4,75 Euro per maand.

De factuur

Je kunt kiezen voor een wekelijks factuur met incasso of een maandelijks factuur. Eigenlijk heb je er geen omkijken naar. De factuur stop je in de boekhouding en bespaart een hoop tijd. Betalen gaat automatisch zodat je meer tijd overhoudt.

Meer weten over de tankpas

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de tankpas dan kun je meer informatie vinden door op het plaatje hieronder te klikken.

nationale tankpas

1 gedachte over “Nationale Tankpas voor ondernemers”

Reacties zijn gesloten.